v.v. Bakkeveen 1 kampioen!

Zondagmiddag is v.v. Bakkeveen 1 kampioen geworden en speelt volgend seizoen weer in de 4e klasse van de KNVB.

Bakkeveen had genoeg aan 1 punt om het kampioenschap binnen te halen. Dit moest gebeuren in en tegen Zevenhuizen. De eerste helft bracht niet heel veel spektakel; op een aantal kansen na werd er in de eerste helft niet gescoord. In de tweede helft zat er wat meer pit in het team van Bakkeveen en nadat de 0-1 was gemaakt, waren de zenuwen ook weg. Bakkeveen wist de wedstrijd uiteindelijk overtuigend te winnen, na 90 minuten voetballen stond er een uitslag van 0-5 op het scorebord.

Onderstaand een foto-impressie. (foto’s: Martijn van der Vaart)

Geplaatst in: Voetbal

1 reactie op “v.v. Bakkeveen 1 kampioen!

  1. Harrie Schopper zegt:

    Gefeliciteerd mannen, knap werk…..en helemaal niet een bats kabaal in het dorp vernomen!!! Petje af, keurig werk

Geef een reactie