ScholieRUN

ScholieRun Bakkeveen 13 – 15 april

Ook dit jaar organiseert de survivalclub de ScholieRun. In de prachtige omgeving van Bakkeveen wordt een parcours opgebouwd die van 13 t/m 15 april ter beschikking staat voor scholen, en ook voor (sport)clubs en verenigingen. Het doel is om zoveel mogelijk jongeren in beweging te krijgen.

De groei zit erin en de gemeenten en sportcoaches omarmen het project. Naast Sport in Opsterland en Sportbedrijf Drachten is dit jaar ook Scala met hun project Ooststellingwerf in Beweging aangesloten.

De ScholieRun is toegankelijk voor leerlingen van de basisscholen (vanaf groep 5), voor het voortgezet onderwijs en dit jaar ook voor (sport)clubs en verenigingen. De eerste scholen hebben zich al weer aangemeld en wij verwachten ca. 1000 deelnemers. En natuurlijk doen ook de scholen uit Bakkeveen weer mee, dat kon niet uitblijven met zoveel survivalaars.

Voor deze 3 dagen zoeken wij nog een aantal vrijwilligers die ons een paar uurtjes willen helpen. Een ochtend of middag zou zeer welkom zijn. We hebben nog hulp nodig bij:

  • Het oversteken van de groepen van de Mjumsterwei.
  • De verversingspost waar de jeugd wat kan drinken.
  • Het reilen en zeilen op het parcours, en start en finish terrein bij recreatiecentrum Dúndelle.

Wil je helpen? Geef dit dan door aan Greetje Scholte via [email protected] of op 06-49893506.

Opgave en informatie is te vinden op de site www.survivalrunbakkeveen.nl/scholierenrun

 

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie