Midwinterconcert Spijkerpakkenband

Uitverkocht Midwinterconcert Spijkerpakkenband daverend succes!

Brassband De Spijkerpakkenband is het jaar voortvarend begonnen met een uitverkocht Midwinterconcert afgelopen zaterdag. In De Mande in Bakkeveen, die tot de nok toe gevuld was, maakten de Spikers en het publiek er een gezellige muziekavond van. Speciale gaste op het Midwinterconcert was zangeres Janneke Brakels. Zij wist het publiek te betoveren met haar charme en haar prachtige stemgeluid.

De publieke belangstelling was net als vorig jaar zo groot dat het concert al ruim voor aanvang van het concert volledig was uitverkocht. Gelukkig hoeft men niet lang te wachten op de volgende kans om een concert van de Spikers bij te wonen. Het volgende optreden van De Spijkerpakkenband is op 19 februari in Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen. Dan staat de band op het podium samen met de Groninger formatie DiepTriest. Deze band staat voor Nederlandstalige muziek in een stevig jasje met een aanstekelijke show, waarin parodie en humor centraal staan.

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie