Lekker kliederen bij de knutsel club

Vandaag was het  lekker kliederen op de club . In het teken van Sinterklaas en zwarte Piet mochten de kinderen vanmiddag pepernoten versieren , wat een groot succes was de kinderen waren allemaal vol aandacht bezig om er iets moois en lekkers van te maken . De leiding probeert iedere keer weer een thema te bedenken die bij het seizoen past om daar mee bezig te gaan op de knutsel club. Dus de volgende keer zal het vast al iets met kerst te maken hebben.  De tijden zijn vanaf 13.30 tot 15.00 de kosten zijn erg laag maar slechts 1 euro . De knutsel club is voor alle kinderen vanaf 7 jaar tot je van de lager school gaat

 

Ook zijn we nog opzoek na nieuwe vrijwilligers die ons af en toe eens willen helpen

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie