CPB: verslag van activiteiten

Dinsdag 24 november hadden we de maandelijkse ledenvergadering. Voorzitter van deze avond Aafke Schurer heet ons allen  hartelijk welkom, en in het bijzonder mevr. Admiraal uit Niezijl.

Door ziekte van dhr. Bijlsma uit Drachten was zij bereid om deze avond te komen verzorgen. Na Bijbellezing, meditatie en mededelingen kreeg zij het woord.

Zij is trouwambtenaar en haar thema was ‘humor in de trouwzaal‘. Met veel enthousiasme en humor vertelde zij over wat ze zoal meemaakt in de trouwzaal. Maar ook over de gesprekken die ze nadat het toekomstige bruidspaar in ondertrouw zijn gegaan met hen heeft.

Als  mevr. Admiraal als trouwambtenaar zo haar verhaal doet  als bij ons, krijgt zo’n huwelijksbevestiging een feestelijk tintje.

Aafke bedankt mevr. Admiraal voor de fijne avond. Tot slot  zingen we nog een lied en  wenst ze ons wel thuis.

Dinsdagmiddag 3 november zijn we naar Van Smaak in Drachten geweest.

Onder het genot van een kopje koffie of thee werd ons  het één en ander over het bedrijf verteld. Daarna kregen we een rondleiding door het gebouw. Dit bedrijf maakt maaltijden voor instellingen en particulieren. Bij particulieren bezorgen ze warme – diepvries en gekoelde maaltijden aan huis.

Ook kunt u bij Van Smaak boodschappen bestellen die dan ook bij u thuis worden bezorgd. Er komt heel wat kijken voor de maaltijden de deur uit gaan. Er moeten aan heel wat eisen worden voldaan, denk alleen maar aan de hygiëne.

Op de terugweg zijn  we nog even bij De Stripe geweest en met een drankje en nog iets lekkers erbij hebben we daar nog  even gezellig bij elkaar gezeten.

Janny van der Veen

Geplaatst in: Fr.C.P.B.

Geef een reactie