Weer kerstmarkt in Bakkeveen

Kerstmarkt 19 december bij stichting Cavia

Op  zaterdag 19 december is er bij Stichting Cavia aan de Kreilen 4 te Bakkeveen een kerstmarkt en open dag. Wij zijn een opvang voor cavia’s die door anderen zijn afgestaan of gedumpt.

Jaarlijks vangen we gemiddeld 3000 cavia’s op en zitten er nu ongeveer 350 cavia’s in de opvang  in Bakkeveen te wachten op een nieuw baasje. Voor meer info over de stichting kunt u kijken op www.stichtingcavia.nl

De kerstmarkt is van 10.00-16.00 uur. Op de kerstmarkt staan er verschillende kraampjes met kerstspulletjes, versnaperingen en andere leuke cadeau artikelen. Tevens is het caviadorp omgedoopt tot kerstdorp, zijn er kinderactiviteiten en zal er gezellige kerstmuziek worden gespeeld.

Bij de stichting kunt u deze dag een kijkje nemen bij de opvang en zullen er diverse leuke activiteiten zijn om geld in te zamelen voor het repareren van het lekke dak van de opvangruimte van de cavia’s. We starten deze dag ook een kledinginzamelingsactie die het hele jaar duurt. Dus als u nog oude kleding/textiel/linnengoed heeft, lever ze dan deze dag in voor het goede doel!

Mocht u het leuk vinden om die dag, voor uzelf, met een kraampje te staan, dan is dit nog mogelijk. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.  De kosten zijn € 20,– voor een kraampje van 2 meter.

U kunt contact opnemen met het volgende nummer 06-28532952 of e-mailen naar [email protected]

Wij hopen op uw komst deze dag!

 

Geplaatst in: Kerstmarkt, Voorzieningen

Geef een reactie