SDM: maak je eigen meditatie-kussen

MAAK JE EIGEN MEDITATIEKUSSEN (CURSUS)

opgave voor 23 november

Na de geslaagde MindFit-avond hebben we besloten om een speciale mindfit-activiteit te organiseren: maak je eigen meditiatiekussen! Ideaal om te gebruiken bij onze Yoga-lessen, leuk als sint/kerstcadeautje óf gewoon ter decoratie van je woonkamer.

 

Datum:
Vrijdag 27-11-2015

Tijdstip:
19.00 – 22.00 uur

Tijdens de cursus staat er thee met kleine versnaperingen voor je klaar.

Meenemen: een naaimachine en schaar. Wij regelen de stoffen, inhoud en dergelijken.

Zaal Jut en Jul, Wendtsteinweg 15, 9363 AK Marum

Kosten:
€20,- (opgeven voor 23 november i.v.m het inkopen van alle materialen)

Begeleiding: Simone Snijder en Jolanda Huynh-Nabring

Waarom een meditatiekussen gebruiken?
Mediteren met een meditatie kussen biedt ondersteuning tijdens het beoefenen van meditatie. Het zorgt ervoor dat je rug stabiel blijft, omdat je iets hoger zit waardoor je bekken wat naar voren kantelen. Hierdoor komt je ruggengraat in een goede positie wat voor een stabiele rug zorgt. Een kussen helpt ook bij meditatie posities zoals de lotus houding, met een meditatie kussen zul je het een stuk langer volhouden. Hiernaast vermindert het ook nog eens de stress die op je knieën komt.

Wat ook erg handig is aan meditatie kussens is dat ze erg makkelijk draagbaar zijn. Het weegt bijna niks en je kunt ze zo meenemen op vakantie voor het reizen. Ze zijn dus overal en altijd makkelijk mee te nemen.

Opgeven via [email protected] voor 23 november i.v.m het inkopen van alle materialen

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie