Bakkeveenster trainer bij SDM !

Bakkeveenster Jochem nieuwe drill-instructeur bij SDM!
Na de herfstvakantie is er bij Sport- en danschool SDM weer het één en ander veranderd en uitgebreid. Zo is er een nieuwe instructeur (lees: Bakkeveenster) aangenomen voor het verzorgen van personal training én Cardio & Core-lessen: Jochem Commies. Zijn lessen zijn zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle sportniveaus! Tevens zeer geschikt (als aanvulling/ondersteuning) voor fanatiekelingen uit andere sportdisciplines zoals voetbal, korfbal en volleybal.

Cardio & Core
Wat kan je verwachten? Een full body workout waarbij een stukje extra aandacht zal zijn voor cardio én op het versterken van de rug en buikspieren (oftewel: je core). Tijdens de les wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, maar uiteraard kan dit ook verzwaard worden met losse gewichten.

Dag en tijden
Dinsdag 19.00 uur – 19.50 uur in Sporthal De Wilp
Vrijdagochtend 09.30 – 10.20 uur in Sporthal De Wilp

Locatie:
Schoolstraat 17, 9367 PX De Wilp

Personal training
Het is vanaf nu mogelijk om 1 op 1 met een personal trainer samen te werken bij SDM! Wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het je niet om dit zelf te realiseren? Dan is deze kennismaking met Personal Training (PT) iets voor jou!  Of je nou wilt afvallen, aankomen, sterker worden of sportspecifieke doelen hebt, voor alle doelen kunnen wij samen met jou een persoonlijk plan samenstellen!

Wij hebben een speciaal introductieprijs samengesteld. Jij kan hier nú van profiteren:
3 x 30 minuten €50,- voor zowel leden als niet-leden
(doorstart in overleg)

Voordelen PT: flexibel in te delen, gericht aan het werk, persoonlijk, individuele begeleiding, directe terugkoppeling, stok achter de deur, snellere resultaten, je eigen grenzen verleggen!

Personal Training aan huis?
Het is evt. ook mogelijk om thuis of op een andere gewenste locatie te trainen! Daarnaast kan je ook samen met bijv. een vriend/vriendin de sessies inplannen.

Bootcamp Bakkeveen
Naast drill-instructeur Jochem heeft de sport- en dansschool nóg een fanatieke drillmeester in haar bestand: John Knol. Deze Marumer jaagt elke zaterdagochtend (weer of geen weer)  diverse mannen en vrouwen in het zweet in het Bakkeveensterbos. Deze populaire outdoor-workout is namelijk gebaseerd op de militaire training die rekruten vroeger kregen. Onder leiding van ex-militair John wordt er gewerkt aan je conditie, kracht en explosiviteit. Benodigdheden? Doorzettingsvermogen en sportkleren die vies mogen worden.

Dag en tijd(en): Zaterdag 09.00 – 10.00 uur  o.l.v. John

Locatie:
Verzamelpunt: ingang van het Bakkeveensterbos (bij de uitkijktoren)

Contact  of gratis proefles
Een gratis proefles of meer info? Stuur een mailtje naar [email protected] of kijk op de website: www.s-d-m.nl

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie