Vrijwilliger(s) gezocht

In de Boerderijwinkel
We zijn op zoek naar een vrijwilliger die ongeveer vier uurtjes per week tijd heeft op vrijdagmiddag of zaterdagmiddag om mee te helpen met de werkzaamheden in onze boerderijwinkel. Het gaat om etiketteren van onze producten, of klanten helpen in de boerderijwinkel, alles netjes houden in de schappen etc.

Vind je het leuk om met mensen te werken, ben je goedgehumeurd en zie je het werk zelf liggen, kun je zelfstandig werken en heb je voor een langere periode tijd om op vrijdagmiddag (of eventueel zaterdagmiddag) mee te helpen? Dan horen we graag van je. Kom een keer langs in de winkel of maak een afspraak voor een ander moment.

Voor het erf en parkeren
Daarnaast zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om het buiten rondom de boerderijwinkel en parkeren een beetje netjes te houden. Dit mag naar eigen inzicht op welk moment, maar het meest gezellig is het waarschijnlijk ook op de vrijdagmiddag. Er is op het moment wel wat achterstallig werk, maar één keer weer bij is het in enkele uren goed bij te houden.

Heb je groene vingers, hou je ervan om alles keurig te maken en heb je voor een langere periode tijd om enkele uren per week mee te helpen? Dan horen we graag van je. Kom een keer langs in de winkel of maak een afspraak voor een ander moment.

Wat kun je van ons verwachten? We zijn je hoe dan ook dankbaar voor je hulp en proberen er elke week weer een gezellige middag van te maken. Met voldoende tijd om ook even een kopje thee of koffie te drinken. Soms zullen we je wat producten toeschuiven om uit te proberen of gewoon omdat het leuk is om zo nu en dan wat weg te geven.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan gerust: 06-83338294 of [email protected]

www.itfryskehiem.nl

www.bessen-boerderij.com

Geplaatst in: Vacatures

Geef een reactie