Maaltijd en Cluedo

Zondagmiddag 1 november: maaltijd met een voorafje en een toetje
(17-30 jaar)

Voor jongeren en jong-volwassenen in de leeftijd van 17-30 jaar is er op zondagmiddag 1 nov de gelegenheid elkaar te ontmoeten, samen iets leuks te ondernemen, samen te eten en met elkaar een gedeelte uit de Bijbel te lezen en  te bespreken.

Op zondag 1 november ben je van harte welkom in het jeugdhonk van De Mande. Om 16.30 uur gaan we eerst onder het genot van een kop thee Cluedo spelen. We gaan op zoek naar het geheim.  Om 17.30 uur eten we met elkaar een soepmaaltijd, waarna we samen de Rockdienst bezoeken die om 19.00 uur in de Mande begint. Thema van de dienst is: The secret.

Laten we elkaar bij de maaltijd ontmoeten!
Natuurlijk zijn ook je kinderen hartelijk welkom, er is speelgoed aanwezig.
Neem gerust gezellige vrienden mee!

Geef je wel  voor 30 oktober op bij Toos Hoogesteger, [email protected]  

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk, Kerken, Oproepen

Geef een reactie