Kunstgrasveld v.v. Bakkeveen officieel geopend door wethouder Piet van Dijk.

Afgelopen zaterdagmiddag is het kunstgrasveld officieel geopend door wethouder Piet van Dijk, hiermee is een fase van het Dúnsân project afgerond.

Een feestelijke opening, zo stond op de website van de voetbalvereniging dat iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt van harte welkom is.

Zo waren er vele leden, ouders, belangstellenden en niet te vergeten de vrijwilligers die de nodige werkzaamheden hebben verricht. Zo hebben de vrijwilligers en leden van de voetbalvereniging zelf rondom het veld betegeld, het terras voor de voetbalkantine en rond het kaartverkoophokje is opnieuw bestraat.

De F pupillen van v.v. Bakkeveen stonden in een mooie erehaag en mochten na het doorknippen van het lint een ballon oplaten. Na de openingsspeeches van voorzitter Piet Douwsma en wethouder Piet van Dijk, verrichtte de wethouder met het doorknippen van een lint het kunstgrasveld officieel voor geopend.

Wethouder Piet van Dijk is zelf ook nog steeds actief met het spelletje voetbal, zo speelt hij zondags bij het 2de team van De Sweach. Voor het mooie plaatje werd er nog een strafschop genomen. Zo stond de voorzitter op de goal en mocht de wethouder een strafschop nemen, die de bal rechts van de voorzitter binnenschoot.

Na het officiële gedeelte kon er nog een hapje en drankje en natuurlijk gezellig gebabbeld worden. Waarmee het drukke programma, met ’s ochtends wedstrijden voor de jeugd en ’s middags een voetbalclinic, de dag bij de voetbalvereniging bijna tot een eind kwam. Ware het niet dat er ’s avonds nog een competitiewedstrijd moest worden gespeeld.

Bakkeveen 1 moest het opnemen tegen FC Amboina 1. Die wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. Tot nu toe heeft Bakkeveen 1 nog een ongeslagen status op het nieuwe kunstgrasveld.

Hieronder een aantal beelden van de grondwerkzaamheden.

Onderstaand een aantal foto’s van de officiële opening van het kunstgrasveld.

Geplaatst in: Project Dúnsan, Voetbal

2 reacties op “Kunstgrasveld v.v. Bakkeveen officieel geopend door wethouder Piet van Dijk.

  1. Aukje en Dirk zegt:

    Wij heb grote bewondering voor de vrijwilligers die zoveel werk verzet hebben.

  2. Jean du Canal zegt:

    Prachtige acommodatie geworden. Hulde aan alle vrijwilligers en inzet van de projectgroep.

    nu het vervolg hierop.
    welk bedrijf mag de parkeerterreinen en omgeving aanleggen en het tennispark aanleggen?

Geef een reactie