Slotplaats: Familie Festival

Natuurmonumenten organiseert op zondag 4 oktober het Familie Festival op landgoed De Slotplaats. Het belooft een bijzonder festival te worden. Naast een streekproduktenmarkt is het ook mogelijk zelf fruit te plukken, zijn er demonstraties schapen drijven en allerlei leuke OERRR activiteiten voor kinderen. Bijzondere muzikale gast is singer-songwriter Inge van Calkar. Kom je ook?

Najaarsfestival met muziek
Boswachter Kim Pierik is druk met de voorbereidingen van het festival bezig en licht alvast een tipje van de sluier op. ‘We hopen met dit gezellige najaarsfestival de bezoekers een mix te bieden van natuur, cultuur en proeverijen. Gedurende de hele dag zijn er demonstraties schapen drijven, worden er workshops fruitbomen snoeien gegeven, maar mag je ook je eigen fruit plukken. Het najaar is oogsttijd. We bieden op 4 oktober ook een keur aan streekprodukten aan op het landgoed. Daarnaast kun je boogschieten, zelf thee maken, met de boswachter op stap of een echt survival trail volgen. Ook komt Mieke Wesdorp als kruidendeskundige diverse workshops en excursies geven’.

Tickets voor het festival
De toegang tot het festival is gratis. Je koopt een strippenkaart voor deelname aan de activiteiten. De workshop fruitbomen snoeien en de excursie met de boswachter vallen niet onder de strippenkaart, maar dien je apart te betalen. Met de opbrengst van het festival hoopt Natuurmonument geld in te zamelen voor de actie ‘geef de Slotplaats haar Slotlaene terug’. Met je bezoek aan dit festival  help je mee om de Slotlaene weer bij het landgoed te voegen. Je krijgt er een gezellige dag voor terug!

Klik hier voor meer info en tickets.

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie