Plaza de Kolk reikt cheque uit aan Villa Pardoes

Plaza de Kolk reikt samen met collega-ondernemers een cheque van 9.500 euro uit aan Villa Pardoes

Plaza food for all doneert 9.500 euro aan Villa Pardoes. Tijdens de landelijke Plaza-dag op 1 juni 2015 werd, onder grote belangstelling, de cheque overhandigt aan Gert-Jan van Boxel en Pardoes, de mascotte van Villa Pardoes.

Villa Pardoes is een onvergetelijke vakantie. Een onvergetelijke vakantie voor families met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind. Voor kinderen die het liefst even helemaal niet ziek willen zijn. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die uitkijken naar een onbezorgde week samen met het gezin. Een week lang even geen gedokter, maar samen de mooiste avonturen beleven.

Villa Pardoes bestaat uit acht vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rond een grote centrale ruimte en voorzien van alle nodige faciliteiten.  Kinderen kunnen er onbezorgd spelen en ouders ontmoeten er lotgenoten.

De wachtlijst is de laatste jaren flink gegroeid. Daarom wordt Villa Pardoes uitgebreid en worden vier extra huisjes gerealiseerd. Hierdoor kunnen er jaarlijks ruim 600 gezinnen in Villa Pardoes ontvangen worden. Plaza steunt Villa Pardoes door van elke verkochte Kidsbox een deel van de opbrengst te doneren aan de stichting. Met de donatie van 9.500 euro draagt Plaza bij aan de realisatie van de nieuwe huisjes.

Plaza de Kolk steunt Villa Pardoes al bijna 8 jaar. “Dit doen we door het doneren van een deel van de opbrengst van onze kidsboxen en door het werven van donateurs in onze cafetaria,” vertelt Jan Douwsma, eigenaar van Plaza de Kolk. “Jonge gezinnen vormen een belangrijk deel van onze klantenkring. Helaas zijn er ook gezinnen met een ernstig ziek kind. Wij willen graag iets voor deze gezinnen betekenen door hen van een onbezorgde vakantie te laten genieten in de magische wereld van Villa Pardoes.”

Geplaatst in: Snackbar De Kolk

Geef een reactie