Boom om door Zomerstorm

De zomerstorm van 2015 op zaterdag 25 juli 2015 is in Bakkeveen niet helemaal zonder gevolgen gebleven.

Op de Mjumsterwei richting Allardsoog vlak voor de kruising met Aylvalan is een boom omgewaaid.

Het Concours Hippique had ook last van de storm en regenval. Rond 16:15 uur werd de toch nog prachtige dag beëindigd door zware regenbuien vanuit het noorden: het oog van de depressie was gepasseerd. Pas tegen 17 uur werd de wind stormachtig. Een groot deel van de hindernissen is omgewaaid; de tenten zijn blijven staan. Het avondprogramma is afgelast (alleen het feest in de tent later op de avond ging door). Bijna het gehele wedstrijd programma is afgewerkt.

Hier een foto impressie van de gevolgen van zomerstorm 2015.

Geplaatst in: 2015-gebeurtenissen

Geef een reactie