Impressie vlooienmarkt 6 juni

De markt van 6 juni is goed geslaagd. De hitte van de voorgaande vrijdag is in de late avond en nacht verdreven. De dik 30 graden maakte plaats voor een lekkere 18 graden, beetje wind en veel zon. De zon kwam rond 7 uur af en toe door de wolken en een paar uren later was het geheel zonnig. Met de regen (en stormwinden) was het ’s avonds in Bakkeveen redelijk goed gegaan: nauwelijks harde wind en ca 4 mm regen tussen 21 en 23 uur . Dit net na de binnenkomst van de avond-4-daagse.

De eerste vrijwilligers van de vlooienmarkt waren wat later dan normaal aanwezig (iets na 4:30 uur, omdat de de slechte weersverwachting voor de nacht de standhouders later werden verwacht). Dit was een misvatting: een groot deel van de verharde terreinen was toen al bezet.  Ondanks de 4 mm neerslag konden alle terrein gebruikt worden. Vanaf 6:15 uur zijn de standhouders naar de oorspronkelijke overloop terreinen gedirigeerd: P1 en P3.

Er zijn 582 standhouders geteld en vele duizenden bezoekers. In verhouding wat minder auto’s die parkeerden, maar veel meer bezoekers op de fiets. Het was per slot van rekening erg mooi marktweer.

Hieronder een foto impressie.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2015, Vlooienmarkten

1 reactie op “Impressie vlooienmarkt 6 juni

  1. Jess zegt:

    Altijd leuk om te staan en ook leuk dat er foto’s zijn die je na de markt eens even kunt bekijken; om te zien wat je allemaal gemist hebt als je vast staat in je kraam!!! Fijn om véél kwijt te raken als standhouder, maar soms ook wel leuk om met meer thuis te komen!! Sneuper in hart en nieren…..

Geef een reactie