Hond op de zandvlakte beschoten.

Dit bericht circuleert op dit moment  op Facebook

Peter van der Kammen met Rianne Kristien bij Bakkeveense Bossen

Lekker even met de hond naar Bakkeveense zandvlakte geweest….kom je thuis heeft ie een wondje…na even likken valt dit kogeltje eruit… Verkeerde hondje geschoten….dit baasje kan ook jagen toevallig…. DELEN AUB en bij tips hoor ik het heel erg graag.

(Het blijkt om een luchtbukskogeltje te gaan.  red.)

Geplaatst in: Opmerkelijk

4 reacties op “Hond op de zandvlakte beschoten.

 1. Jay zegt:

  Ja wie weet hadden ze het wel op mijn honden voorzien en kreeg jou hond het te verduren, en trouwens ik kan ook wel jagen, en als ik die mongool snap douw ik hem die loop in zijn reet zodat die der boven weer uit komt, als er een crimineel of smeris wordt afgeknald ooh wat erg, Over dieren worden nooit gesproken, dat zijn toch maar beesten, ik zie het andersom geef mij maar de dieren want de mens is het grootste beest in deze wereld maar de mensen realiseren zich niet dat de honden hier al eerder waren dan de mensen, maar het wordt dus uitkijken geblazen, het is nu schieten, wanneer komen de vergiftingen van honden aan de beurt, of wanneer wordt er op kinderen geschoten die daar rond lopen, als ik hem vind voor de politie, zal helaas de politie te laat komen, want die zijn ook al niet te vertrouwen, vrouwen verkrachten in hun auto, kinderen begraven in hun tuin, en let maar op mijn woorden het gaat steeds erger worden, we lopen straks net als in Amerika met wapens rond op zak, in wat voor verrotte maatschappij leven we eigenlijk, ????????

  • Arjan zegt:

   Je kunt ook doorslaan natuurlijk….. Net of dan meteen elke agent vrouwen verkracht en kinderen in de tuin heeft liggen.

   Ben het uiteraard wel eens met het feit dat dit niet kan. Hopelijk wordt de dader snel gevonden en bestraft.

 2. Jay zegt:

  Nou doorslaan is een ander verhaal, kom jij tegenwoordig wat positiefs tegen op de tv of de krant, en maakt je iets vrolijk, nou mij niet meer, er is meer aan de gang waar wij geen weet van hebben, noem het radicaal, maar het zal je hond, kind of vrouw maar wezen, nu is het nog een luchtbuks, straks iets zwaarders, er is gewoon met een wapen geschoten, toch? en sorry Arjan, ik ga liever met dieren om dan met mensen, want vertrouwen, en eerlijkheid is iets wat wij niet meer in de hand hebben, jaloezie afgunst etc, maar ik heb een tijd gekend dat dat nog anders was, en nu ga ik ff met de honden lopen, gegroet

 3. Minne Smid zegt:

  Dit kogeltje is inderdaad uit een luchtbuis, maar is waarschijnlijk niet op de zandvlakte afgeschoten.
  Het kogeltje is namelijk behoorlijk geoxideerd en heeft waarschijnlijk langere tijd in de huid gezeten en is er uit gezweerd.

Geef een reactie