Voetbaldagen bij v.v. Bakkeveen


Wil je in de schoolvakantie van 2015 ook meedoen aan een geweldig leuk Voetbalkamp!!  Kom dan naar v.v. Bakkeveen voor 5 dagen voetbalplezier met overnachting. Deze 5 dagen staan bol van diverse voetbalactiviteiten gecombineerd met een gevarieerd avondprogramma.  De kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens deze voetbaldagen.  In samenwerking met v.v. Bakkeveen zal Sportpartners de Hollandse Voetbaldagen organiseren. (voorheen KNVB Voetbaldagen)

Jarenlang is het voetbalkamp van v.v. Bakkeveen een begrip voor vele kinderen.

Lees verder.

Adres Sportpartners:
Bosweg 1a 6881 KH Velp
Johan Scholten:
0031(6)-54338375
administratie@sportpartners.nl

Adres v.v. Bakkeveen:
Mjumster Wei 14
9243 SK Bakkeveen
Tel: 0516-541518
www.vvbakkeveen.nl

SCHRIJF JE HIER IN!

Geplaatst in: Voetbaldagen vv Bakkeveen

Geef een reactie