Een bijzondere Koningsdag op Nw Allardsoog

Een bijzondere Koningsdag op Nieuw Allardsoog

Dat wordt ’t zeker op Nieuw Allardsoog want hierbij presenteren we u een fantastische Koningsdag in Argentijnse sferen. En we hebben niemand minder dan bandoneonist Carel Kraaijenhof (bekend van het huwelijk van Maxima en Willem Alexander) en Juan Pablo Dobal gestrikt om hier een hele mooie bijdrage aan te leveren. Rond hun optreden serveren we een keur aan Argentijnse tapas, lekkere wijnen en Argentijnse muziek. Dankzij de steun van een aantal lokale partijen hebben we de toegangsprijs voor dit arrangement kunnen houden op slechts € 27,50 per persoon.

Een koninklijk evenement


Op een Argentijns feestje mag een Asado – de Argentijnse Barbeque- niet ontbreken. Gezellig aanschuiven op ons terras of in het restaurant en nagenieten met nog meer Argentijnse gerechten en steak. Vanaf ca 19.30 uur.

Samen met landgoed Lauswolt en het dorp Lippenhuizen hebben we drie evenementen om Koningsdag eens anders te vieren. Een ontbijt, een high tea en alle gelegenheid om onze prachtige omgeving te leren kennen is ook mogelijk op deze dag. Hieronder vindt u alle informatie en adressen nog eens op de flyer.
BEKIJK DE FLYER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA.

We hopen dat we samen met u een prachtige Argentijnse kroon op deze maandag 27 april kunnen zetten.

Het evenement begint om 16.30 uur en duurt tot ca. 19.30.
Kaarten a € 27,50 te bestellen bij [email protected] of 0516-543888.
Opgave van de Asado (Argentijnse Barbeque) kan tot 22 april en kost € 22,50.
We zien u graag op Koningsdag.

www.nieuw-allardsoog.nl

Geplaatst in: Nieuw Allardsoog

Geef een reactie