Dunkabouters naar Inkipinki

De peuters van de Dúnkabouters hebben op donderdag 2 april naar een voorstelling van Inkipinki gekeken.

Inkipinki is de assistent van de poppenkast. Zij doet de gordijntjes open en dicht en wisselt de decors. De poppen zullen na elke acte aan de kinderen vragen om Inkipinki te roepen. Dat gaat zo: 1,2,3 Inkipinki… Tussen de bedrijven door babbelt Inkipinki met de kinderen over het verhaal.”

Het verhaal ging over een konijntje dat graag een paashaas wou zijn. Het verhaal was  spannend, grappig en interactief. De kinderen werden actief betrokken bij het verhaal. Ze hielpen de poppen een handje op weg, bijvoorbeeld met toverspreuken.

Heeft u ook belangstelling voor de peuteropvang, bel dan eens of kom langs, geheel vrijblijvend! (De Dúnkabouters zijn te vinden bij het zwembad 06 27334115).

Geplaatst in: Dúnkrûmels

Geef een reactie