Peuteropvang De Dúnkrûmels geopend

Op maandagochtend 4 december 2017 is de nieuwe peuteropvang in Bakkeveen geopend onder de naam De Dúnkrûmels. De Dúnkrûmels is een onderdeel van Esther Kleuteropvang uit Wijnjewoude. Daarmee is een einde gekomen aan de circa 20 jaar peuteropvang in het gebouw van Dúndelle.

De peuteropvang heeft de laatste jaren woelige tijden meegemaakt. In 2015 ging Timpaan kinderopvang failliet. De peuterspeelzaal in Bakkeveen werd overgenomen door de Torteltuin uit Heerenveen. Het was al snel duidelijk dat dat niet altijd even goed ging. Per 20 oktober is de Torteltuin gestopt in Bakkeveen (en nog een aantal plaatsen in Opsterland).

Hiermee is de vorige peuteropvang de Dúnkabouters , die ca 20 jaar in gebouw van Dúndelle gevestigd was, verleden tijd.

De peuteropvang is vanaf 4 december gevestigd vlakbij de scholen CBS Betrouwen en OBS De Oanrin in een ruimte van De Oanrin.
Geopend op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend.

 

Geplaatst in: Dúnkrûmels

Geef een reactie