Ontdek je camping in en om Bakkeveen

Tijdens de Paasdagen, op zondag 5 en maandag 6 april zijn er open dagen van de samenwerkende campings in en om Bakkeveen (De Drie Provinciën, De Ikeleane, It Kroese Beamke, De Sieghorst, De Wâldsang). Van 10.00 tot 17.00 uur openen zij hun deuren voor het publiek. Elk van de vijf campings heeft een eigen gezicht, zo is er voor elke doelgroep iets te beleven. Deze open dagen zijn dus dé kans om de verschillende campings te ontdekken.

Iedereen is van harte welkom om de campings en de prachtige omgeving te bezoeken en te beleven. Iedere camping geeft op zijn eigen wijze een invulling aan deze dagen. Bij de één wordt er geschminkt en bij de ander wordt er een foto speurtocht gehouden. Het is zeer zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

 

Geplaatst in: Campings

Geef een reactie