Natuurwandeling

De Natuerferiening heeft een ‘rondje dorp’ beschreven als natuurwandeling rond Bakkeveen. Op de site van de Natuerferiening is de beschrijving geplaatst. U vindt daar de route van de natuurwandeling met een geïllustreerde toelichting over mogelijke interessante natuurwaarnemingen onderweg. U kunt de wandeling ook direct aanklikken via deze link .

De Natuerferiening wenst u veel wandelplezier! 

NB.: U vindt op de site van de Natuerferiening ( www.natuur-bakkeveen.nl ) overigens nog veel meer interessante zaken over de natuur rond Bakkeveen, zoals nijsgjirrich natuernijs, artikelen over vogels, zoogdieren, libellen, paddenstoelen, bomen en andere zaken; er is een nieuwe rubriek ‘column’, waarin een eerste column handelt over ‘het economisch en moreel eigendom van het landschap’, en nog veel meer.

Geplaatst in: Natuerferiening Bakkefean

1 reactie op “Natuurwandeling

  1. Vincent zegt:

    Een prachtige en volledige natuur wandeling gemaakt door de Natuerferiening.
    Duidelijke omschrijving met mooie foto’s.
    Bedankt en hopelijk gaan er veel mensen plezier aan beleven.

Geef een reactie