Met SDM gezond het voorjaar in

Hieronder 4 nieuwe gezonde activiteiten van SDM

SDM start afslankprogramma
Slechte gewoontes doorbreken? Je wilt graag gezonder leven, maar het lukt je maar niet om op eigen houtje ‘de knop om te zetten’?
Sport- en dansschool SDM start vanaf april met ‘Project Fit’: een no-nonsense afslankprogramma van 8 weken waarbij je op nuchtere wijze persoonlijk begeleid wordt in het ontwikkelen van een gezond en gedegen voedings- en beweegpatroon. Doel van dit programma is een fitter lijf en een begin voor een nieuwe, gezondere lifestyle. Voor het behalen van maximale resultaten wordt er wekelijks persoonlijke begeleiding aangeboden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op!

Inhoud en kosten
Niet-leden. De cursusprijs is €179,50 voor niet-leden. Hierbij inbegrepen zit o.a. de intake,  diverse voeding en beweegadviezen, weegmomenten, coaching, onbeperkt sporten bij SDM tot de zomervakantie.

De cursusprijs is €65,-voor huidige leden met een onbeperkt abonnement. Hierbij inbegrepen zit o.a. de intake, diverse voeding en beweegadviezen, weegmomenten, coaching, onbeperkt sporten bij SDM tot de zomervakantie.

Deelnemen aan Project Fit? Geef je op vóór woensdag 18 maart! VOL = VOL

Meer info: www.s-d-m.nl of [email protected]

 

Loopgroepen starten maandag 13 april
De loopgroepen van SDM gaan vanaf maandag 13 april weer van start. Net zoals voorgaande jaren werken we met een beginners en gevorderde groep op de maandagavond. In de looptraining van 50 minuten worden de (basis)technieken van het lopen behandeld en zul je versteld staan hoe snel je (met een groepje i.p.v. individueel) al resultaat boekt. Het lopen wordt afgewisseld met een aantal bijbehorende spierversterkende-oefeningen. Daarnaast wordt er vaak toegewerkt naar loopevenementen zoals bijv. de 4MIJL (6,437KM) in Groningen. Uiteraard ben je tot niets verplicht en kan je ook alleen de trainingen volgen. De looptrainingen vinden bijna altijd plaats  in de bossen van Bakkeveen, mits anders afgesproken.

Basis loopgroep (beginners) 
De (basis) loopgroep is voor iedereen (jong en oud, dik en dun, mannen en vrouwen) die deze uitdaging met zichzelf aan durft te gaan. Een basisconditie is niet nodig, wel de wil om lekker intensief bezig te zijn.

Gevorderde loopgroep
De gevorderde loopgroep is voor iedereen die ca. 30 minuten (5 KM) onafgebroken kan joggen.

Vereisten voor deelname (minimaal 5 deelnemers): zorg voor goede (hard)loopschoenen, laat je informeren bij een sportzaak

Opgave en meer info: www.s-d-m.nl of [email protected]

 

Dreumescursus 
Wegens de enorme animo bij de vorige editie, gaan we de cursus dreumesdans nogmaals aanbieden! Ditmaal als voorjaarseditie! Dreumesdans is de allereerste kennismaking met bewegen op muziek. Een half uur lang doen we verschillende bewegingen en stimuleren we de muzikaliteit, het gehoor en de motoriek. Een klein beetje coördinatie en spelenderwijs de eerste techniek. Een vrije les waarin kinderen bezig zijn met bewegen. Elke week dezelfde opbouw waardoor het voor de kinderen een herkenbare activiteit wordt waar ze veel plezier beleven. Als een dreumes (1,5 tot en met 3 jarigen) zelfstandig kan lopen, kan hij of zij deelnemen aan dreumesdans! Het is gebruikelijk dat één van de (groot)ouders meedoet. Geen zorgen, de bewegingen zijn voor volwassenen prima te volgen!

Dag en tijd(en):
Maandag: 10.00 – 10.30 uur  o.l.v. Annet
Maandag: 10.40 – 11.10 uur o.l.v. Annet (start pas indien 1e groep vol is!)

Cursusdata: 09/03, 16/03, 23/03, 30/03, (06/04 geen les ivm 2e Paasdag), 13/04, 20/04
Locatie: Sporthal de Holten in Marum (Hoornweg 48, 9363 EH Marum)
Kosten: €25,- totaal voor 6 lessen

Start alleen bij voldoende animo: minimaal 6 dreumesen, dus zegt het voort! Er wordt een mail verstuurd naar alle ‘aangemelde dreumesen’ óf de cursus doorgaat.

Opgave via:  [email protected]

NB: Voor de iets oudere kinderen hebben we kidsdance in Leek, Zevenhuizen, Buitenpost en Siegerswoude én vanaf 5 jaar kunnen kinderen naar onze reguliere danslessen op alle leslocaties van SDM.

 

Andere ontwikkelingen
SDM is momenteel de mogelijkheden aan het onderzoeken naar het opzetten van een wandelgroep en een speciale bootcampgroep op de zaterdagochtend o.l.v. een ex-militair. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de sportschool door een mailtje te sturen naar: [email protected]

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie