Uitverkocht Midwinterconcert Spijkerpakkenband groot succes

BAKKEVEEN – Brassband De Spijkerpakkenband is het jaar voortvarend begonnen met een uitverkocht Midwinterconcert afgelopen zaterdag. In een tot de nok toe gevulde gereformeerde kerk in Bakkeveen maakten band en publiek er een gezellig muziekfeest van.

Het programma voor de pauze stond in het teken van echte brassbandmuziek. Hier maakte ook brassbandanalist voor de Leeuwarder Courant Ale Nicolai zijn dirigeerdebuut. Maestro Nicolai leidde de ‘Spikers’ feilloos door de werken ‘An Olympic Dream’ en ‘A Little Prayer’. Gezien de reacties uit de band en publiek mag deze dirigent terugkijken op een geslaagd debuut!

Er was in Bakkeveen echter meer dirigeertalent aanwezig. De mensen van gehandicaptenzorg Piipskoft mogen trots zijn op de talenten van haar bewoners: er stonden op een gegeven moment liefst 4 dirigenten tegelijk op het podium! Net als vorig jaar waren er ruim tachtig bewoners van Piipskoft aanwezig op het Midwinterconcert. Bezoekers die opnieuw zorgden voor een speciale en ongedwongen sfeer.

Na de koffie was er tijd voor lichte muziek. In een speciale bigband-opstelling maakten de Spikers er samen met het publiek een echt feest van. Inclusief special guests en verschillende solisten, waarover tot in de kleine uurtjes nog lang werd nagepraat.

De publieke belangstelling was net als vorig jaar zo groot dat het concert al ruim voor aanvang van het concert volledig was uitverkocht. Gelukkig treedt De Spijkerpakkenband op 28 maart opnieuw op. Dan staat de band op het podium in de Flambou in Surhuisterveen, samen met de Amsterdam Staff Band en bastrombonist Ben van Dijk. Hiervoor zijn nog wel een aantal kaarten beschikbaar. Meer informatie hierover vindt u op www.spijkerpakkenband.com.

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie