Wandel-2-daagse Friese Waterlinie

Ontdekkingstocht van 84 km in 2 dagen langs de historische verdedigingslinie uit 1672 van Kuinre naar Bakkeveen. De 2daagse voert langs de schitterende omgeving van de riviertjes de Linde en de Tjonger en het vroegere veengebied. Behalve langs de riviertjes gaat de route door een gevarieerd landschap van idyllische dorpjes, bos, heide, akkerveldjes en weidse vergezichten.

Datum: zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015

Aan de route van de verdedigingslinie worden de bestaande schansen bezocht (controlepost en? Blijft nog een verrassing!!). Dit alles met als doel de wandelaar op een plezierige en ontspannen wijze kennis te laten maken met dit Cultuurhistorisch Erfgoed.

Muziek en vertier bij de finish in Bakkeveen.

Wandelaar kan kiezen uit 42, 25 of 15 kilometer vanaf verschillende startlocatie’s. Ook is het mogelijk slechts één dag mee te doen.

Voor meer informatie zie: www.doelgerichtwandelen.nl

Geplaatst in: Evenementen

Geef een reactie