Prullenbak geexplodeerd

Vanavond, maandag 13 oktober, is de prullenbak nabij de het bruggetje over de vaart bij The Loryann / Nije Drintsewei door (zwaar) vuurwerk geëxplodeerd. Velen aan de zuidkant van Bakkeveen zullen de klap hebben gehoord.

Delen van de prullenbak liggen aan de overzijde van de vaart. Het is nog maar oktober ….

Melding en foto’s van buurtbewoner.

Geplaatst in: 2014-gebeurtenissen, Algemeen

6 reacties op “Prullenbak geexplodeerd

 1. Jay zegt:

  Nou de knal was gisteren zelfs op de zandvlakte te horen toen ik met mijn honden aan het wandelen was, heb een klein vermoeden wie de daders zouden kunnen zijn, maar ja daar heb je niets aan want ze waren al weg natuurlijk, ik ben heel erg radicaal erin en als ik ze betrap schakel ik gelijk de politie in, want er zal ongetwijfeld nog wel meer gaan gebeuren, ik hou mijn ogen en oren open, het zijn gewoon een stel idioten die dit doen zonder rekening te houden, met mensen en ook huisdieren, 1x in het jaar is genoeg lijkt me.

  een buurtbewoner

 2. jawutte zegt:

  Cobra 6 BAM

 3. Anoniem zegt:

  Idd, een behooooooorlijke knal. Kinderen schrokken zich rot.
  Er is al enige tijd in deze omgeving een vernielploegje actief 🙁

 4. Trienke zegt:

  Lijkt of je er trots op bent?

Geef een reactie