Met SDM nieuw seizoen in . . . .

SDM WEER KLAAR VOOR NIEUW SPORTSEIZOEN!

Na een vakantieperiode staat Sport- en dansschool SDM alweer te popelen om de slippers in te ruilen voor haar sportschoenen. Het is hoogtijd voor wat actie en vanaf maandag 25 augustus kan iedereen weer bij de sport- en dansschool terecht om afscheid te nemen van het luie vakantiezweet. Het lesrooster voor volwassenen biedt een uitgebreide keuze aan lessen als Yoga, TotalBody, Bodypump, BodyShape, Hardlopen, Pilates, Lyrical/modern en Streetdance volw. Het diverse aanbod is in elk geval géén excuus om het voornemen om (meer) te sporten uit te stellen.

Workshops
Naast de start van de reguliere sportlessen wordt het nieuwe seizoen feestelijk ingeluid met een uitgebreid workshopaanbod voor dansers. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij deze workshops! Meer informatie en het workshopschema staat op de website: www.s-d-m.nl

WK hiphop
Donderdag 28 augustus vliegt SDM’s oudste demoteam Pressplay naar Glasgow om daar deel te nemen aan het WK hiphop. De 15 dames van Pressplay kijken erg uit naar dit avontuur en zijn al beretrots op het feit dat er een team van SDM mag deelnemen aan dit internationale evenement! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen die zich tijdens het WK plaatsvinden via de facebook en twitter-pagina van SDM.

Audities voor 15 wedstrijdteams 2014 – 2015
Na de WK-gekte wordt er direct doorgegaan met de jaarlijkse auditieweek voor de SDM wedstrijdteams 2014 -2015. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij de open audities. We zoeken dansers voor onze 15 wedstrijdteams in de leeftijden van 6 tot en met 20 jaar en ouder.
Lijkt het je leuk om in een wedstrijdteam van SDM te dansen? Je bent van harte welkom bij onze open audities! Tijdens de auditie krijg je in groepsverband een choreografie aangeleerd en wordt er gekeken of jij geschikt bent voor één van de SDM wedstrijdteams. Meer informatie op: www.s-d-m.nl

Start reguliere danslessen
De danslessen van het nieuwe seizoen starten 1 september. De lesroosters van de danslessen voor het nieuwe seizoen 2014-2015 worden week 35 gepubliceerd!

Contact
Alle mensen zijn bij alle lessen van harte welkom voor een gratis proefles. Meer informatie over delessen en/of andere informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-23604423

Geplaatst in: Sportverenigingen

1 reactie op “Met SDM nieuw seizoen in . . . .

  1. Jannie de vries zegt:

    Heb er zin in!

Geef een reactie