Seizoensafsluiting Kwiek

Gezellige afsluiting van het seizoen van de seniorengroep Gym vereniging `KWIEK`

Dinsdagochtend 1 juni vertrokken we om 9.15 uur op de fiets naar  de Natuur- en Landschapscamping `de Sieghorst ` in Siegerswoude, van Dries en Simmy de Vries.

Bij het `Praethús` werden we hartelijk welkom geheten door Simmy. En onder genot van koffie en natuurlijk wat lekkers d`r bij konden we het best pratende houden. Zo wist de een wat te vertellen over vroegere bewoners van het huis en een ander  dat ze als meisje van een jaar of 16 naar de vliegtuigen ging kijken die daar in de oorlog in de landerijen lagen.

Na de koffie kregen we een rondleiding over de prachtige camping met `spannende wandelpaden`. Hoe creatief de jeugd nu is met de `loom` elastiekjes, zo creatief waren sommige van ons met `Ruskenbreidsje` tijdens de rondwandeling.  Het nodigt gewoon uit om met de rusken te vlechten. Zo ontstond er o.a.  een prachtige haarband met veldbloemetjes ingevlochten.

De terugreis ging via de Boskwei, door het bos, terug naar Bakkeveen.

We kijken terug op een heel gezellige ochtend en  gaan nu genieten van de vakantie.

Na de vakantie starten we weer op 19 augustus.

Geplaatst in: Gymnastiek

1 reactie op “Seizoensafsluiting Kwiek

  1. Aafke Schurer zegt:

    mooi Willem en een gezellige afsluiting op een prachtige natuurcamping met een heel aardige gastvrouw ,eigenaresse!

Geef een reactie