Vlooienmarkt 07 juni 2014

We hoeven het deze keer niet over het weer te hebben…..dat was gewoon goed.

Ook een 50-tal standwerkers wisten dit en waren rond 04 uur al op plaats van bestemming. Daarna liep alles rustig door. Om 06.30 uur dacht de fotograaf maar eens naar het centrum van Bakkeveen te gaan om de file die nu wel tot de Slotpleats zou reiken op de foto te zetten……..maar niets van dat alles. De rij zou nooit verder reiken tot de Nije Buorren. Alles kwam rustig op gang en zo hadden om 07.25 uur alle 576 standhouders al een plekje toegewezen gekregen.

Nu konden de parkeerplekken gevuld worden met de bezoekers en dat ging ook allemaal goed.

Een moment van “stress” is er wel te melden: een jonge dame werd onwel en is met de ambulance vervoerd naar ziekenheuis Nij Smellinghe. Gevreesd werd voor een tia, voor diegenen die het “meegemaakt” hebben even een update; mevrouw maakt het goed, is nog wel moe en loom maar uit eerste onderzoeken is niets (heel ernstigs) gebleken.

De op een na laatste aflevering eindigde de fotograaf met de opmerking “even een voorzet voor het thema van volgende keer”. Het is een markt later geworden maar in deze reportage zit dan toch het ORANJE THEMA verwerkt.

 

Geplaatst in: Vlooienmarkten

1 reactie op “Vlooienmarkt 07 juni 2014

  1. henk zegt:

    wanneer komen de foto er op 21 juni van de markt

Geef een reactie