Survivalrun Bakkeveen: inschrijving geopend

Inschrijving geopend

De inschrijving voor de 2e Strukton Survivalrun in Bakkeveen is nu 1 dag open en de teller staat al op 150 inschrijvingen. Er is plaats voor maximaal 700 deelnemers, we adviseren daarom iedereen die mee wil doen om zo snel mogelijk in te schrijven via www.survivalrunbakkeveen.nl

Het parcours
Dit jaar zijn er vier verschillende afstanden.

1 km funrun:
Voor de jeugd van 6 – 9jr die veel plezier willen maken zetten wij een parcours uit van 1km met daarin diverse obstakels, een soort van mini mudmasters ! En ben je na één rondje nog maar net opgewarmd, dan doe je er toch nog één !

5km / 20 hindernissen:
Onze instapcategorie voor iedereen met een redelijke conditie. Hier kan ingeschreven worden voor het individuele klassement, voor de ouder-kindrun met 1 of 2 kinderen of als groep van maximaal 6 personen. Voor de jeugd van 10 – 14jr is er een wedstrijdklassement die dient als pilot voor de toekomstige bondswedstrijden.

7km / 28 hindernissen:
Dit parcours is pittig en om de run uit te lopen met het befaamde rode bandje (als teken dat alle hindernissen zijn gehaald) is ervaring met survival zeer gewenst. Hier kan ingeschreven worden voor het individuele klassement of als groep van maximaal 6 personen (vanaf 15jr).

9km / 34 hindernissen:
Onze wedstrijdcategorie die uitsluitend geschikt is voor goed getrainde survivelaars vanaf 15jr. In dit parcours zijn veel fysiek zware uitdagingen zoals combinatiehindernissen verwerkt. Dit parcours dient als pilot voor toekomstige bondswedstrijden (JSC-A en BSC).

www.survivalrunbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie