Poll: Waar koop jij je vlees?

Waar koop jij je vlees?

  • Bij de supermarkt (35%, 58 stemmen)
  • Bij de slager en supermarkt (35%, 57 stemmen)
  • Bij de slager (24%, 39 stemmen)
  • Ik ben vegetariër (6%, 10 stemmen)

Totaal aantal stemmen: 164
Reageren? Klik op de vraag.

Laden ... Laden ...
Toelichting:
De Nederlandse vleesbranche wordt geteisterd door het ene schandaal na het andere. Overheid, toezichthouders, slachters en supermarkten wijzen beschuldigend naar elkaar. Waar koop jij eigenlijk je vlees?


Terwijl in de Randstad slechts 5% van de bewoners een sleutel van de buren heeft, is dat percentage in Bakkeveen aanzienlijk hoger; nl 33%.
De volledige uitslag van de poll:

Heb jij een sleutel van de buren?

  • Nee (67%, 72 stemmen)
  • Ja (33%, 36 stemmen)

Totaal aantal stemmen: 108
Reageren? Klik op de vraag.

Laden ... Laden ...
Geplaatst in: Opmerkelijk

1 reactie op “Poll: Waar koop jij je vlees?

  1. LP zegt:

    Ik koop mijn rundvlees bij Klaartje’s Bessenboerderij (It Fryske Hiem), Mijn kip bij de kromhoeksterkip in Siegerswoude. Zo weet ik dat ik een eerlijk stukje vlees koop.Ik koop het rechtstreeks via de boerderij waar zij zijn geboren. Deze optie staat er niet in.

Geef een reactie