Oproep aan de organisaties van Bakkeveen

Geachte Bakkefeansters,

De organisatie van het Dodo Festival van 2014 is alweer geruime tijd onderweg. Vele aandachtspunten zijn inmiddels de revue gepasseerd en de catering is daar één van. Naast het vullen van hartjes met gelukzaligheid, zijn wij er namelijk ook op uit om maagjes te vullen met goed eten.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk betrokkenheid vanuit het dorp Bakkeveen te creëren bij het organiseren van ons festival. Vorig jaar werd er een aftrap gedaan met het betrekken van andere organisaties bij het festival. Stichting Survival Bakkeveen en de toneelvereniging werden betrokken bij de kinderactiviteiten, terwijl de voetbalvereniging de verkoop van eten voor zich nam.

Dit jaar willen we de verkoop van voedsel uitbreiden en hiermee willen we nog meer mensen de mogelijkheid bieden om geld te verdienen dat ten gunste komt van hun vereniging, stichting of bedrijf (uit Bakkeveen). Hoe dit precies georganiseerd gaat worden staat nog niet vast. We zouden daarom graag met zoveel mogelijk organisaties om tafel willen, om te overleggen over hoe dit op poten gezet dient te worden.

We willen iedereen daarom van harte uitnodigen om op 31 maart 20:30 uur langs te komen in de Dunhoeke om over dit onderwerp te discussiëren. Als dit je een mooie mogelijkheid lijkt om wat extra geld te verdienen voor je organisatie, dan bieden wij tijdens het Dodo Festival een uitstekende mogelijkheid hiervoor!

We hopen snel van jullie te horen. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected], of bellen met 06 23418763.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het Dodo Festival

Geplaatst in: Dodo Festival

Geef een reactie