Herverdeling wijkagenten

Van Luuk Westerhof ontvingen we het volgende bericht ter plaatsing:

Het zal de meeste mensen opgevallen zijn dat de verdeling van de wijkagenten in Opsterland een verandering ondergaan heeft. Voor diegenen die het nog niet wisten, volgt nu de voorlopige verdeling:

Benno Sloot was tot voor kort wijkagent van de dorpen Gorredijk, Langezwaag, Luxwoude en Jonkerslan. Luuk Westerhof was tot voor kort de wijkagent van Bakkeveen, Frieschepalen, Siegerswoude, Ureterp, Wijnjewoude en het bedrijventerrein Azeven-Zuid. Per september 2013 liep Wietze van der Meer al stage in de dorpen Bakkeveen en Wijnjewoude. Henk Liemburg blijft zijn dorpen behouden.

Per 1 maart heeft Wietze van der Meer voorlopig de wijk van Luuk overgenomen. Luuk neemt voorlopig waar in de wijk van Benno. Reden hiervoor is dat Benno zijn blik wil verbreden en hiervoor binnen onze organisatie tijdelijk andere arbeid verricht. Voor hoe lang dit gaat duren, is (nog) niet bekend.

Mocht je contact zoeken bij de wijkagent in je dorp, kijk dan op www.politie.nl/wijkagenten. Bedenk dan wel dat de namen niet altijd kloppen. Uiteraard zorgen wij er voor dat de mail of terugbelverzoek bij de juiste wijkagent terecht zal komen. Natuurlijk kunt u bij voorkomende gevallen ook contact zoeken vai 0900-8844. Luuk Westerhof is te volgen via twitter: @Lukas_Westerhof. 

Conclusie: Wietze van der Meer is onze wijkagent en je bereikt hem via 0900-8844 of via Luuk Westerhof.

 

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie