Heel veel nieuwe producten

Wij hebben ons assortiment sterk uitgebreid met nog meer leuke dingen. We hebben er heel veel nieuwe soorten magneten bij en  veel nieuwe sleutelhangers toegevoegd aan ons assortiment. Ook nieuw is verschillende soorten thee o.a zomer thee heide thee enz  en verschillende soorten mosterd o.a knoflook mosterd , honing mosterd enz . Verder hebben we nu ook  het  echte Fryske slokje in bjusterbaalike traktaasje  en de Fryske  elf steden wijn te koop. Dus voor iedereen wel weer wat leuks ook leuk voor een cadeautje

Wie zijn wij ?

  TIP kantoor ( winkeltje)

Foarwurkerwei 3 a

Bakkeveen

Openingstijden  ma t/m vr  13.00- 15.00

Zondag  13.30 -15.30

Geplaatst in: Toeristisch Informatiepunt

2 reacties op “Heel veel nieuwe producten

  1. Sylvia Holleboom zegt:

    Hartstikke leuk !!

  2. Huub Bouma zegt:

    Goed Jeen,we gaan er weer voor.

Geef een reactie