Geslaagde open dag LTC Dundelle

Afgelopen zondag was er op tennisclub Dundelle in Bakkeveen de open dag in combinatie met het openingstoernooi. De open dag werd goed bezocht door de Bakkeveenster jeugd. Vooral de jonge kinderen waren goed vertegenwoordigd. Zij konden lekker oefenen in het slaan van tennisballen, in de zon  zitten en roze koeken eten. We hopen dat we er weer een mooi tennisseizoen van kunnen maken.

In de middag was het de beurt aan de volwassen. Ook hier was, mede dankzij het geweldige weer, een grote opkomst. Onder het genot van hapjes en drankjes, verzorgd  door een uitstekende barcommissie, konden de sportievelingen samen een balletje slaan. De dag werd afgerond met de onthulling van het reclamebord en het nieuwe tennistenue van hoofdsponsor Louwsma Beheer Groep.

Voorzitter  Jan de Haan sprak van een geslaagde dag. “Een nieuwe hoofdsponsor, mooi weer en een geweldige opkomst, een betere start van het seizoen kan je je niet wensen!”

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie