Onderzoek veiligheid Mjumsterwei

Op woensdag 19 februari was de politieke avond in Bakkeveen. Tijdens de bijeenkomst kwamen vele onderwerpen aan de orde.

Eén van de onderwerpen was de veiligheid van de Mjumsterwei. Naar aanleiding hiervan het volgende bericht:

Wethouder Kooistra laat onderzoek doen naar veiligheid Mjumsterwei. Naar aanleiding van de vragen die tijdens de geslaagde politieke avond zijn gesteld heeft wethouder Kooistra vandaag een mail gestuurd naar Plaatselijk Belang met het bericht dat hij de afdeling verkeer opdracht heeft gegeven de veiligheid van de Mjumsterwei te onderzoeken. Daarvoor wordt ook contact gezocht met omwonenden. In reactie op de mail van de wethouder heeft PB aangegeven dat de beloofde evaluatie [van de herinrichting] nog niet heeft plaatsgevonden.

 

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie