Feestverlichting vaart plotseling verdwenen…..

Het was de bedoeling en dat was ook met de verhuurder afgesproken, dat de feestverlichting boven de vaart tot en met donderdag 9 januari 2014 zou blijven hangen (en branden).
Op vrijdag 10 januari zou de Aldjiersploech dan weer bij elkaar komen om de verlichting te verwijderen.

Tot verbazing van velen (en niet in de laatste plaats van de Âldjiersploech zelf)  is de feestverlichting boven de vaart gisteren (4 januari) stilletjes door de verhuurder zelf verwijderd en meegenomen….. 
Vanzelfsprekend gaat de Âldjiersploech opheldering vragen, want dit was immers niet de afspraak.

Door dit alles zijn de plannen van de Âldjiersploech gewijzigd en gaat men nu al op dinsdag 7 januari  de bedrading boven de vaart en de eigen verlichting in-en rondom het dorp opruimen en opbergen.

Jammer van dit vroegtijdig einde van de verlichtingspret……

">
Geplaatst in: Jaarwisseling

5 reacties op “Feestverlichting vaart plotseling verdwenen…..

 1. jacob zegt:

  we hebben vandaag een rondje Bakkeveen gelopen en toen vond ik het al vreemd dat de bedrading er allemaal zo los bij hing….rare zaak

 2. Sako zegt:

  Echt heel jammer altijd wel gezellig een verlichte vaart in Bakkeveen,ook sneu voor de mensen die een vrijwillige bijdrage hebben gegeven voor ondere andere de feest verlichting.

 3. hanneke zegt:

  idd vreemde zaak.was al om half 10 op de fiets richting waskemeer en toen was alles al verdwenen.vroege vogel deze verhuurder.

 4. ytsje zegt:

  Ik tocht al wat in trieste bedoening en it soe oant ein jannewaris dochs hingjen bliuwe? Mar dan bin ik yn de war mar ik haw der wol foar betelle en dan kin de hierder der net sa mei omgean. It liket nearne nei. Wêr is die hierder dan want dan sille we der mei ús allen achter oan moatte.

 5. Tiny zegt:

  Al die dagen, dat de verlichting vrolijk schitterde hebben we er weer erg van genoten!
  Geweldig bedankt äldjiersploech!!
  En och, die laatste paar dagen…

Geef een reactie