Nieuwsbrief Nieuw Allardsoog

Like, reageer en win!
De Kerst is misschien nog ver weg, maar wij hebben nu al een leuke actie voor u. Via onze Facebookpagina kunt u namelijk een kerst- & wijnpakket t.w.v. €150,- winnen.

Hoe? Klik hier en Like onze Facebookpagina. Like vervolgens het bericht van de winactie en beschrijf in een reactie waarom u, of iemand anders, dit geweldige pakket moet winnen. De leukste of meest originele reactie wint. Eind november maken wij de winnaar bekend.

Eindejaarsparty
In de maand december zijn de restaurants van Nieuw Allardsoog extra sfeervol aangekleed. Een fantastische omgeving om uw relaties en / of medewerkers te ontvangen voor een sfeervolle borrel, diner of feest aan het eind van het jaar. Nieuw Allardsoog zorgt voor de lekkerste hapjes, dranken, mooie (winter) buffetten.

Muziektip!
Tsigani speelde afgelopen week op Nieuw Allardsoog. Latijns- Amerikaanse stijlen, Flamenco en Jazz. Zeer afwisselend van ‘lazy tot swingend’. Wij waren onder de indruk van de eigen composities en bewerkingen van traditionals en bevelen dit duo (of trio met zang) van harte bij u aan. Op hun website vind je meer details: www.tsigani.nl

Lay-back time
In het weekend en in de vakantie is het tijd voor ontspanning. De lodges van Nieuw Allardsoog zijn dan perfect om met familie of vrienden lekker te luieren in de natuur.

Het is juist nu de tijd om dit te organiseren voor 2014, dus neem snel kijkje op onze website: www.nieuw-allardsoog.nl/groepslodges-en-vakantiehuizen

Jarig van der Wielenwei 6
9243 SH Bakkeveen
T: 0516-543888

Geplaatst in: Nieuw Allardsoog

Geef een reactie