Kerstoptredens Dunsjongers

Kerstoptredens Dúnsjongers uit Bakkeveen.

 

De Dúnsjongers zullen dit jaar meerdere kerstoptredens verzorgen.

Ons eigen POIESZ nodigt ons uit om op zaterdag 14 december bij de winkel 2 optredens te verzorgen. Hier zijn dan meerdere activiteiten.

Zaterdagavond 14 december zingen de Dúnsjongers tijdens de kerstfair in de Mande met o.a. een optreden van  leerlingen “Oanrin”, het kerkkoor de Mande, MuZieSen en Brasband Opsterland. Aanvang: 19.00 uur.

Jaarlijks zingen wij ook voor de Soos in ons dorp. Nu op woensdagmiddag 18 december, wederom in Dúndelle.

Eveneens zullen koorleden optredens in het dorp verzorgen op kerstmorgen. Dit gedeeltelijk muzikaal ondersteund met leden van de Spijkerpakkenband.

Zoals u kunt lezen zijn de Dúnsjongers behoorlijk actief. Ook het optreden op de laatste Bakkeveensteravond was succesvol. Op deze avond en bij een optreden in Jubbega was onze dirigent Germ Nicolaï helaas door ziekte afwezig. Koorlid Janneke van der Meer heeft met lef en succes het dirigeerstokje tijdelijk overgenomen.

De Dúnsjongers kunnen zich voorstellen dat er wel meer liefhebbers zijn om gezamenlijk te zingen. Op de donderdagen 2, 9,16 en 30  januari 2014 oefenen wij van 20.00 tot 22.00 uur in Dúndelle.  Heeft u belangstelling; loop vrijblijvend bij ons binnen.

Geplaatst in: Dunsjongers

Geef een reactie