Nieuw Allardsoog nieuws

Nieuws van Nieuw Allardsoog

We hebben niet stilgezeten in de afgelopen periode en kunnen u weer veel nieuws melden. Want er is weer veel nieuw en vernieuwd op Nieuw Allardsoog.

Website
Kijkt u maar eens op onze nieuwe website www.nieuw-allardsoog.nl die nu qua beeld veel beter aansluit bij onze voorzieningen en sfeer. Op de site vindt u ook ons aanbod voor groepsrecreatie, evenementen en partymogelijkheden.

Beeldenroute
Nieuw is ook de kunstroute die we hebben ingericht samen met galerie Beeldschoon. De start is bij de receptie en al wandelend langs het ven en door het bos ontmoet u een hele mooie selectie van beelden en sculpturen.

Renovatie
Dit jaar is er weer veel geïnvesteerd in gebouwen en inrichting. Nieuwe badkamers, nieuwe inrichting lodges en een totale make-over van het restaurant zorgen voor up-to-date voorzieningen. Ook is er veel geïnvesteerd in milieubesparende maatregelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het Green-Key logo mogen voeren.

Prijsbeleid
U heeft al gemerkt dat de prijzen van onze arrangementen de laatste jaren niet zijn gestegen. Op onze site vindt u de nieuwste prijzen voor 2013-2014. Het gaat hier wel om de standaardarrangementen en zoals u van ons gewend bent zijn we heel flexibel om ons aanbod op uw bijeenkomst af te stellen.

Meer info: www.nieuw-allardsoog.nl

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie