Impressie duindienst zondag 11 aug

 

Met een record aantal bezoekers kan de Interkerkelijke Recreatie Commissie terugzien op een geslaagd seizoen.

Op deze laatste zonovergoten zondag 11 augustus was een groot aantal mensen naar de duinen gekomen om te genieten van de bijeenkomst. Ook meerdere Bakkeveensters die waarschijnlijk terug waren van een vakantie gaven acte de presence. De bijeenkomst stond onder leiding van ds. Joost van den Brink uit Oerterp die voor zijn boodschap had gekozen voor het Bijbelgedeelte van de Goede Herder met als thema
“Wat voor kuddedier ben Jij?”
Op aansprekende wijze werd aan de aanwezigen een oproep gedaan om zich in één of andere vorm aan te sluiten bij een vorm van de kudde.Tijdens de inleiding waren de kinderen op pad gestuurd om het verloren schaap Pluisje te gaan zoeken die de vorige dag was afgedwaald en zoekgeraakt. Nadat Pluisje terug was gevonden door de kinderen werd een provisorische stal gebouwd waar hij kon bijkomen van de uitputtingen en de vermoeienisssen van de afgelopen nacht.

Muzikale medewerking werd verleend door de groep Gods Grace uit Oerterp die enkele prachtige liederen naar voren bracht. Voor de samenzang verleende het korps de Bazuin uit Oerterp zijn medewerking en dat verliep uitstekend.

Al met al kan worden gesteld dat de “thuisblijvers” het één en ander hebben gemist. Volgend jaar is er echter een herkansing en zet de commissie zijn beste beentje voor weer een aansprekend programma te presenteren.
Met dank aan alle bezoekers van de duindiensten geven we bijgaand nog een fotoimpressie van de laatste bijeenkomst van dit seizoen.

Geplaatst in: Kerken

1 reactie op “Impressie duindienst zondag 11 aug

 1. Hans Wiebenga zegt:

  Deze laatste duindienst die zeer ongedwongen was, kon ik gelukkig bijwonen. Veel bezoekers die er allemaal echt zin in hebben, dat blijkt al voor de dienst.De Praise groep verrast ons met mooie liederen en even later zingen de aanwezigen mee. Volgens de liturgie worden afwisselend teksten gelezen met duidelijke uitleg en dan weer zang. Het weer werkte goed mee, veel zon en warmte die ook door de
  gesproken teksten en zang goed klonk.

  Chapeau voor de leden van de gereformeerde kerk die een mooie dienst hebben voorbereid. Dank ook aan de mevrouw met dochter die achter mij zaten en de liederen zo mooi en zo zuiver meezong.
  Met dank en groet uit Itens.
  Hans Wiebenga

Geef een reactie