Dunsjongers bij de rommelmarkt te Bakkeveen


Dorpskoor De Dúnsjongers hebben de drukbezochte rommelmarkt te Bakkeveen muzikaal omlijst.  Het overvolle terras van De Dúndelle zaten de bezoekers ademloos te luisteren naar prachtige klanken van het koor o.l.v. dirigent Germ Nicolaï. Helaas waren door de vele vakanties niet ieder koorlid aanwezig. Desondanks was het toch een geweldig optreden.

 

De muzikale begeleiding werd verzorgd door Wietze de Jong en Andre Koopmans. Solo zang door Ernst Adema en Bauke Hoogstra. Deze laatste verzorgde ook de versterking. Iskje Hovinga deed weer als vanouds de aankondigingen.

 

Voor het eerst kan men donateur worden van dit fantastische dorpskoor. Voor vijf euro per jaar ondersteunt u De Dúnsjongers. De eerste aanmeldingen mochten wij zaterdag al noteren. Namens het koor hartelijk dank hiervoor.

 

 

 

Geplaatst in: Dunsjongers

Geef een reactie