Vlooienmarkt 20 juli 2013

Een beetje later dan normaal, maar dat zal de schuld van het weer wel zijn, is hier dan toch weer een reportage van de vlooienmarkt.

We hebben de eerste warme dagen gehad en er komen nog meer. De bouwvak is begonnen en ook deze zaterdag zou het stralend weer worden. Het klinkt een beetje raar maar dit is voor de markt eigenlijk geen goed weer. Regen is niet goed maar te warm is ook niet goed.

Vandaag hebben we echter geluk gehad, er kwam een wolkenfrontje over en dat betekende dat de zon er de hele ochtend net niet door gekomen is. Hierdoor bleef het aangenaam warm, en dus een mooie struinochtend lag in het verschiet. Al moeten we wel zeggen dat een zonnetje het toch wel een extra gezellig sfeertje geeft. Dus we gaan niet over het weer zeuren.

499 standhouders deze keer (tegen een goede 600 14 dagen geleden) en de parkeerterreinen goed vol. Het lijkt wel of er steeds meer mensen gebruik maken van de parkeerterreinen, TOPPIE. Hoewel de toestroom van kopers niet zo intens was dan 14 dagen geleden liep het mooi gestaag door. Zo konden alle kramen goed bekeken en onderzocht worden.

Nog 1 ding dat het melden waard is…….er is een autosleutel van een Fiat gevonden.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2013, Vlooienmarkten

3 reacties op “Vlooienmarkt 20 juli 2013

  1. lieuwe zegt:

    waar om staan de foto’s en verslag bij 2 augustus

  2. JanvD zegt:

    Foutje, is inmiddels gecorrigeerd. Tot zaterdag 3 augustus ….

  3. Evelien de Zee zegt:

    Leuk weer de foto’s! En niet te vergeten de rommelmarkt is ook altijd leuk!

Geef een reactie