Klaar voor de zomer

T.I.P is er helemaal klaar voor laat de zon maar komen ons kantoor is helemaal in zomerstijl. En als de zon dan komt wat is er dan lekkerder dan een heerlijk product van Aardbeien. Sinds kort hebben wij ook producten van de aardbeien kwekerij Poelman van de Haspel te koop o.a  jam, sap, siroop en zelfs aardbeien wijn. Verder hebben we natuurlijk ook volop ijs te koop dus ook daarvoor kun je bij ons terecht. Maar natuurlijk ook voor fietskaarten, wandelkaarten, souvenirs, ansichtkaarten van Bakkeveen  enz enz  kom maar eens bij ons binnen kijken.

Ons kantoor ( winkeltje) staat naast theehuis de Slotplaats.

Foarwurkerwei 3.a

Bakkeveen

openingstijden  ma t/m vr   10.00-12.30    en     13.30- 16.00

za en zo   13.30 -15.30

Dit jaar ook tijdens de zomermaanden juli en aug op zaterdag middag geopend

Geplaatst in: Toeristisch Informatiepunt

Geef een reactie