Wie zitten achter de reünie ? (3)

Ik & Bakkeveen….
In 1987 ben ik samen met mijn ouders, Antje en Appie Krist en met mijn broer Edwin Krist in Bakkeveen komen wonen. Ik heb op CBS de Betrouwen mijn schooljaren doorgebracht. We woonden op de Boskamp en hier wonen mijn ouders nu nog steeds. Zelf ben ik inmiddels verhuisd (met tussenstops op Schiermonnikoog en in Blokzijl) naar Groningen.
In 2009 heb ik samen met Arjan Dijk het zogenaamde ‘fietsenhok-multigangers Bakkeveen” reünie georganiseerd. We hebben toen een errrug gezellige en geslaagde avond gehad in Dundelle. Ik sluit dan ook niet uit dat dit de reden is dat ik nu weer in de reüniecommissie zit, al is dit wel heel veel groter van aanpak! Gelukkig hebben we fanatieke commissieleden die al hard aan de slag zijn geweest met het bekend maken van de reünie. Ikzelf probeer het regelmatig onder de aandacht te brengen via de social media.
Ik hoop iedereen 21 september te zien en wij gaan nog even door met de voorpret!

Lydia Krist

Geplaatst in: PB125

Geef een reactie