Circus Salto op ’t Hout (4 mei)

Tijdens de Meivakantie tourt de bekende Circus entertainer Sander met zijn Circus Salto langs diverse plaatsen in Friesland. Dit jaar presenteert hij een nieuwe voorstelling met nieuwe artiesten. Het Circus Salto komt op 4 mei naar Bakkeveen, ’t Hout om 15 uur .

In de nieuwe voorstelling wordt Sander bijgestaan door de familie Clinch. Zij zullen het publiek vermaken met diverse acts en intermezzo’s waaronder een spannende act met vuur en een bijzonder acrobatieknummer. Zeer bijzonder is de hilarische en unieke act met gedresseerde kippen.

Chica Tjakkes is met haar 16 lentes jong een waar circustalent. Met haar hoelahoepkunsten blaast zij het aloude kinderspel nieuw leven in. Onder de nok van de circustent presenteert ze een adembenemende en betoverende act aan meterslange doeken.

Sander is uiteraard present met zijn goochelkunsten een nieuwe buikspreekact met de brutale vogel Charlie, de baldadige Rocky en de deftige hond Dorus. Vast onderdeel is de sensationele act met tijgerpythons, ook de vertederende eenden zijn van de partij. Als zijn alter ego Clown Sander presenteert hij nieuwe komische intermezzo’s.

Kosten noch moeite worden gespaard om elk jaar het publiek te verrassen met een nieuwe show…Sander is dan ook bijzonder trots op de komst van Sterjongleur Nigel Voets naar Circus Salto! Dit 17 jarige talent was te zien in vele internationale televisieshows, was op 14-jarige leeftijd finalist bij Holland’s Got Talent en trad op in grote circussen. Met zijn jeugdig enthousiasme verbaast hij het publiek met fantastische jongleer- en balanceerkunsten. Geniet van dit Nederlandse toptalent! Exclusief te zien tijdens onze korte tournee in de meivakantie!

 

Speciale voorverkoopkorting:
Circus Salto presenteert meer dan 90 minuten vermaak voor jong en oud voor een heel schappelijke prijs. Kaarten zijn via de website www.circussalto.nl verkrijgbaar voor slechts 8 Euro en bij inlevering van de flyers aan de circuskassa voor slechts 8,50 Euro. De normale entreeprijs is 10 Euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de internetkassa op www.circussalto.nl en aan de circuskassa welke op speeldagen geopend is tussen 11 en 12 uur en vanaf 30 minuten voor aanvang.

 Zaterdag 4 mei.  Molencatenpark ’t Hout. Aanvang 15 uur

 

Algemene informatie Circus Salto:

Circus Salto is de nieuwste creatie van Sander Balk die als allround circusartiest te zien was in verschillende show- en circusproducties. Van kinds af aan is Sander gefascineerd door het Circus. De wagens, dieren, artiesten en tenten hadden op hem een enorme aantrekkingskracht en hij besloot dan ook niets liever te willen dan met het Circus mee te gaan. Op 17 jarige leeftijd was het zover en startte hij zijn circusloopbaan als tentbouwer en dierenverzorger bij Circus Witova. Na zijn circusstage ontwikkelde hij zich verder bij diverse internationale circus- en showproducties.

 

Sinds 2010 specialiseert hij zich meer en meer op zijn eigen producties zoals voorstellingen met zijn Variété-show, circusworkshops op scholen en bedrijven. Tijdens de Kerstvakantie produceert hij het Kerstcircus Sander & Friends dat inmiddels een traditioneel familie-uitje is geworden in Friesland en zich op steeds meer bezoekers mag verheugen! Een kinderdroom wordt daarmee werkelijkheid…

Kijk voor meer informatie www.circussalto.nl!

Geplaatst in: 't Hout

Geef een reactie