Naar de peuterspeelzaal……

Is uw peuter (bijna) twee jaar en zoekt u een plaatsje voor hem of haar op de peuterspeelzaal? Met 12 peuterspeelzalen in Opsterland is Timpaan Kindercentra sterk vertegenwoordigd. Zo ook in Bakkeveen!!

De peuterspeelzaal is een plek waar peuters op educatieve wijze worden voorbereid op de basisschool. Peuterspeelzaal de Dúnkabouters stimuleert in samenwerking met de gemeente Opsterland en de basisschool het spelend leren op alle mogelijke manieren.
Dit gebeurt o.a. door:

  • Uitdagend spelmateriaal
  • Een deskundige leidster die de kinderen stimuleert om nieuwe dingen te ontdekken
  • Een programma met vaste momenten in de kring
  • Voor- en vroegschoolse educatie
  • Een goede voorbereiding op de basisschool
  • Samen spelen, samen delen, vriendjes maken in het dorp

Op Peuterspeelzaal de Dúnkabouters zijn kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 van harte welkom. Uw peuter kan een of meerdere dagdelen in de week naar de peuterspeelzaal.

De kosten: daarvoor hoeft u het niet te laten! De ouderbijdrage bedraagt € 46,97 per maand en is gebaseerd op 2 dagdelen per week. En hebt u weinig inkomen? Mogelijk komt u voor een vergoeding in aanmerking. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat u graag te woord en is iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer
(0513) 433933 of via het e-mailadres: info@timpaankindercentra.

Meldt u uw kind voor 1 mei 2013 aan, dan betaalt u geen inschrijfgeld!

Wilt u eens meekijken op de peuterspeelzaal om een indruk te krijgen, dan kunt u contact opnemen met Willy Peters, de peuterleidster, via onderstaande contactgegevens.

Peuterspeelzaal de Dúnkabouters
Mjumster Wei 16
9243 SK BAKKEVEEN
06-11510060

Geplaatst in: Dúnkrûmels

Geef een reactie