Smaakmakers voor je keuken; snel !

Smaakmakers voor je keuken

Proef in deze les een ‘basisrepertoire’ van bijzondere smaakgevers, die je steeds met andere ingrediënten of gerechten kunt combineren.
Zij helpen de verschillende smaken van een gerecht met elkaar in evenwicht te brengen zonder hun oorspronkelijke smaken te verhullen.

In deze les leer je de frisse boventonen onderscheiden van de aardse ondertonen en ze te verwerken in kort of langer houdbare kruidenbouqets, condimenten, aromatische oliën, verse bouillons en dressings.
Vind in deze verrukkelijke kookles de harmonie tussen zoet, zuur en zout!
Datum: 7 maart
Tijd: 18.00 – 21.30 uur
Plaats: Nivonhuis, Allardsoog
Kosten: € 22,50
Docent; Mieke Willebrands
Opgave en inlichtingen: Mieke Willebrands;0516-541393 [email protected]
[email protected]
Opgave voor: 1 maart

 

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie