Toneel van hoog niveau: nog 2x

Toneel vereniging Nij Bigjin heeft een 3-tal optredens met het stuk “Amateurs” verzorgd.

Er zijn nog 2 optredens:

 • vrijdagavond 1 februari 20 uur in Dundelle
 • zaterdagavond 2 februari 20 uur in Dundelle

“Amateurs”  is een komedie over het wel en wee van amateurs die een professioneel stuk willen spelen. Natuurlijk verloopt dit op zin zachtst gezegd niet helemaal vlekkeloos. Kijk zelf maar. Je zult verstelt staan van het hoge niveau !

Kaarten voor deze avonden zijn nog te bestellen bij Lenie Bouma, Alde Drintsewei 12, telefoon, 06-27414227.  Afhalen en betalen tussen 18 en 19 uur ’s avonds.

Hieronder een paar flitsen van 2 uur fantastisch toneel spelen. Maak het zelf mee !

 

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

4 reacties op “Toneel van hoog niveau: nog 2x

 1. Jeen zegt:

  Als je hier niet geweest bent dan mis je echt wat , wat een pracht stuk . Ik heb gisteravond volop genoten wat een pracht stuk. Dus voor iedereen die nog geen kaartje heeft gauw kopen.

 2. ytsje zegt:

  Justerjûne hawwe wy nei AMATEURS west en wy hawwe wer in soad wille hân. It wie hylarysk om te sjen hoe’t bekinde Bakkefeaners wer sa prachtich spilje kinne. Wy hawwe ús de boesen ústkoart. Tige tank foar de moaie jûn dy’t jimme ús jûn hawwe. Hulde ek oan alle frijwillegers dy’t meiholpen hawwe om it allegearre klear te krijen. Spitich dat it net altyd hielendal goed te ferstean wie mar jimme binne hast allegearre siik. En dochs geane jimme troch myn grutte weardearring dêrfoar. En ek moai dat de seal net folpropt is en it no faker is dat hat my hiel goed befallen. De oare kear mar wer en oant sjen.

 3. appie zegt:

  Een heel apart toneelstuk. Zo zie je het ook eens van een andere zijde.Ik had van ouderen gehoord, die Woensdag geweest waren, dat het een waardeloos stuk was. Dat is beslist niet waar, alleen je moet wat van toneel afweten om het te begrijpen. Want zo gaat het er bij de pepetitie’s wel vaak vanlangs. Alleen de verhoudingen die hier ontstonden waren wel enigins overdreven. Als het zo echt ging waren er door de jaren heen al veel echtscheidings geweest in Bakkeveen.

 4. Huub zegt:

  Ik heb heel erg genoten van het toneelstuk,ondanks het feit dat er een paar spelers grieperig waren,hebben ze fantastisch gespeeld,petje af.

Geef een reactie