SDM streetdancewedstrijd in Sportcentrum Leek

Zaterdag 2 februari organiseert sport- en dansschool SDM voor het zesde jaar op rij haar jaarlijkse streetdancewedstrijd in Sportcentrum Leek. De wedstrijd is tevens de 1e voorronde van de Noord Nederlands Kampioenschappen (NNKS). Er hebben zich 160 teams ingeschreven voor deze grootste danscontest van Noord- Nederland. Alle deelnemende teams zijn afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

De coaches hebben hun teams op leeftijd en niveau ingedeeld. De categorieën variëren van beginners (recreatieniveau) tot en met de meer ervaren teams (selectie- en demoniveau). Teams die voldoende punten hebben gescoord (minimaal 13) plaatsen zich automatisch voor de finale die dit jaar op 8 juni in Urk wordt georganiseerd. Er zijn in totaal bij drie voorrondes punten te scoren.

Om mee te mogen doen, moeten teams aan minimaal 2 wedstrijden mee hebben gedaan. De tweede voorronde wordt in Urk georganiseerd op 16 maart en de laatste voorronde vindt plaats in Sneek op 27 april.

Het programma van zaterdag 2 februari vangt aan om 11.15 uur met een openingsact van SDM haar 3,4,5-jarigen. Een meer gedetailleerd tijdschema is op de website van SDM te vinden: www.s-d-m.nl Toegangskaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa en kosten € 4 (contant) per persoon.

Een aantal dagen na de wedstrijd zijn zowel de team- als actiefoto’s te bekijken op de website van tegekkfoto.nl. Alle informatie over de SDM westrijd en/of voorronde NNKS www.s-d-m.nl of www.nnks.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie